[Lifestyle news] foodblogger

In de nieuwe rubriek Lifestyle news kun je wekelijks trends en nieuws lezen op het gebied van lifestyle en food. Vandaag zag ik het artikel van Metro: Pas op met wat foodbloggers je voorschotelen wat ik best een interessant artikel vond.

Tegenwoordig zijn er heel veel bloggers te vinden op het gebied van voeding. Het artikel gaat over dat sommige foodblogger doorslaan in het geven van voedingsadviezen.

Een tijdje terug was er veel ophef op het advies van Rens Kroes: drink een glas water met opgelost klei voor het opschonen van je lichaam. Dit word door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit afgeraden, het is verre van gezond!

Kijk het is prima als een passie ergens voor hebt en dit met andere wilt delen, zoals recepten en jouw ervaring. Wat nu een trend is dat mensen zich opeens voedingscoach en gezondheidsconsulent noemen en voedingsadviezen gaan geven. Terwijl ze een hele andere studie volgen logisch? nee ik zie het op Instagram steeds vaker voorbij komen. Het is prima als je een passie voor voeding hebt. Maar laat de adviezen over aan personen over die er voor gestudeerd hebben.

Ik zelf studeer ervoor en nog zou ik niet zo gauw voedingsadviezen geven, iedereen is anders en heeft eigen afgestemde voedingsadviezen nodig qua bepaalde doelen.
Ik blijf mij er over verbazen en vraag mij af wie er tegenwoordig echt voor gestudeerd heeft.

bron. metronieuws.nl

Wat vinden jullie van dit nieuws?cropped-cropped-logo-maritpearl21.jpg

 

 

Advertenties

2 gedachten over “[Lifestyle news] foodblogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s