RECEPT: eiwrap met zalm

Weet je even niet wat je als lunch wilt eten ? Deze eiwrap is heel gemakkelijk te maken. Met de volgende ingrediënten maak je in een handomdraai een heerlijke eiwrap.
image
Wat heb je nodig
2 eieren
halve tomaat
handje rucola
plakje gerookte zalm

  1. Breek de eieren in een bakje, kluts het goed door elkaar heen.
    Voeg wat peper van zout toe voor de smaak
    Verwarm de pan met een beetje olie, zorg dat de pan warm is.
  2. Giet het eimengsel in de pan en laat deze goed bakken. Je kunt een deksel gebruiken om alles wat sneller te garen. Draai het ei om zodat beide kanten gebakken zijn.
  3. Snij de tomaat in stukjes en de gerookte zalm in reepjes.
  4. Een eiwrap beleg: ik zorg altijd dat de ingrediënten in het midden liggen zodat je het ook goed kun oprollen. Leg de rucola op het gebakken ei, daarna kun je de tomaat en gerookte zalm erop verdelen. Tip eventueel kun je er nog mozzarella bij op doen en als je niet van zalm houd kun je ook kiezen voor gerookte kip of tonijn.
    Rol de eiwrap op en eetsmakkelijk, simpel en erg lekker.

 

Advertenties

3 gedachtes over “RECEPT: eiwrap met zalm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s