[Lifestyle tag]

Vandaag een lifestyle tag het lijkt mij leuk om wat meer van mijzelf te vertellen en daarom heb ik diverse vragen bedacht. Willen wat meer weten? lees het hier.

Waarom ben je gaan bloggen?
Ik ben op 6 januari 2016 begonnen met deze blog. Waarom? een nieuw jaar dus nieuwe voornemens. Ik wilde het gewoon eens uitproberen en kijken of het wat voor mij was. Nu drie maanden verder vind ik het alleen maar leuker! De combinatie van schrijven en fotograferen kan met deze blog perfect!

Welke onderwerpen vind je interessant om over te bloggen?
Voornamelijk alles wat met eten te maken heeft maar ook lifestyle onderwerpen vind ik leuk om over te schrijven of bij andere te lezen.

Ben je ergens allergisch voor?
Ik kan heel slecht tegen gezichtsproducten met parfum erin, daar krijg ik huidproblemen van. Binnenkort zal ik hier wat meer over vertellen.

Wat staat erop je wishlist wat je echt wilt hebben.
Ik zou binnenkort hier een artikel over maken. Het zijn heel dingen die ik echt moet aanschaffen: een nieuwe spijkerbroek, sneakers en een ray-ban zonnebril. De andere dingen zijn een Cluse horloge en een cameralens.

Wat was je mooiste reis & wat staat er nog op jouw bucketlist?
Mijn studiereis naar Barcelona! geweldige stad met veel mogelijkheden en bezienswaardigheden. Op mijn buckelist staat hoog boven aan een wereldreis en een road trip.

Wat zijn je favoriete verzorgingsproducten voor je gezicht?
Deze vraag is voor mij heel makkelijk: Clinique, omdat het parfumvrij is andere merken heb ik mijn twijfels over. Ik wil geen producten testen op mijn huid als de kans groot is dat ik een rode en jeukende huid krijg.

Met make up of zonder?
Ik maak mij daar niet druk om beide heb ik geen problemen mee. Het voordeel is dat ik een egale huid heb. Ik gebruik weinig omdat ik ten eerst niet goed tegen producten kan en ten tweede het niet mooi vind ik foundation,poeder en blush nee voor mij niet.

Welke modetrends begrijp je niet?
Uggs, Timberlands en de wijde broeken

Hoe omschrijf jouw kledingsmaak?
Basic, classis en stoer: Ik draag vaak een zwarte broek dat is echt een favoriet. Meestal met sneakers of slip on. Mijn outfit combineer ik het liefst met een duurder item: Michael kors tas, Daniel Wellington horloge of een mooie blouse of trui.

Wat zijn je favoriete winkels?
Als jaren de Zara en tegenwoordig ook Forever21 of de online winkels Loavies.

Wat is je favoriete ijs?
Ik ben dol op yoghurtijs en frozenyoghurt. Natuurlijk niet te vergeten!  Ben en Jerry ijs ❤

Welke woonstijl vind je het mooist?
Scandinavisch met een mix van vintage en eigen spullen dat vind ik heel belangrijk in het interieur dat het persoonlijk wordt.

Waar kun je van ontspannen?
Ik kan van sporten heel goed mijn hoofd leeg maken en daarnaast ASMR.

Hoe ziet je toekomst eruit?
Op korter termijn: een eigen huisje vinden. Op langer termijn mijn diploma halen en hopelijk een baan vinden in de voedingsindustrie of als interieuradviseur. Proberen wat te sparen om dan eindelijk te kunnen gaan reizen. Ik wil sowieso veel reizen en de wereld zien.

cropped-cropped-logo-maritpearl21.jpg

 

2 gedachten over “[Lifestyle tag]

Plaats een reactie