Food pictures

Instagram staat er vol mee foodpicture oeeeehh zulke mooie foto’s (en jaa ook vreselijke foto’s van eten waarvan ik denk, nee alstublieft eet het maar gewoon op en deel deze foto gewoon niet;)

Sinds ik deze blog begon ben ik steeds meer geobsedeerd door eten en daar foto’s van maken. Het komt gedeeltelijk doordat ik mijn foto’s gebruik voor mijn blog en dan moeten ze er wel mooi uitzien en daarnaast is het leuk om mooie foto’s te posten op Instagram!

In mijn omgeving worden ze er onderhand wel gek van! haha in het begin konden ze het niet geloven dat ik zoveel tijd bezig was met het maken van een foto en werden er opmerkingen gemaakt van eet je eten nou maar gewoon op ik: hmm ja zo als de foto is gelukt. Nu tegenwoordig is het zo dat er bij elke stukje eten de mobiel wordt gepakt en gezegd word zou ik even een foto maken haha. nee dankje ik maak niet overal een foto van en bepaald eten is niet fotogeniek. Tegenwoordig is het wel minder en ach het is ook wel grappig.
image

image

image

De meeste foto’s maak ik vanuit het bovenaanzicht, ik gebruik een eigen gemaakte achtergrond van hout en wit geschilderd deze is perfect als ik daarnaast ook nog goed licht heb. Dan hoef ik alleen een beetje helderheid te veranderen en de foto is goed. Op sommige momenten gebruik ik en marmer achtergrond deze is ook super mooi.
Binnenkort zou ik eens weer een artikel online zetten over fotograferen en hoe ik ze heel gemakkelijk bewerkt.

Fijne dag!

 

Advertenties

3 gedachten over “Food pictures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s