PLOG: dagje Utrecht

Vorige week ben ik een dagje naar Utrecht geweest met de trein. De stad spreekt mij altijd weer aan: de gezellige straatjes bijzondere winkeltjes en natuurlijk de bekendere winkels als Zara, Mango, Pull&Bear heel handig. Tijdens de vakantie mis ik mijn studenten-ov kaart wel altijd, anders reis ik overal gratis. Nu koop je weer een dagkaart bij Blokker. Rond een uur van 11 waren we aan gekomen op Utrecht Centraal.

Allereerst gingen we naar de Bijenkorf om wat te eten en drinken. We hadden het spoorgebakken wat bij deze treinkaarten horen. Ik kwam er pas later achter dat het gebakje een spoor van chocolade heeft, leuk bedacht.


In de bijenkorf hebben wij nog rond gekeken, ik vind het leuk om rond te neuzen bij de interieur en kookspulletjes. Daar wordt ik echt hebberig van en kan ik niet wachten om een eigen huisje te hebben.

Daarna zijn we richting de Lush gegaan waar ik natuurlijk moest kijken. Het was echt super druk in de winkel. Ik kon het niet laten om even een paar foto’s te maken. De bruisballen zien er zo mooi uit. Helaas heb ik thuis geen bad, anders zeker veel keuze.


Daarna liepen we richting de grachten waar de meest bekende winkels zijn. De meeste winkels wel even rond gekeken. Daarna natuurlijk richt de domtoren, ik moet er nog steeds eens op. Het kleine straatje naar de domtoren vind ik zo gezellige er zitten eet tentjes en aan de rechterkant een heel leuk restaurantje. De ramen staan in de zomer dan open en dat geeft een knusse sfeer. Daarnaast zit een boekenwinkel en als je een stukje door loopt en naar rechts kijkt zie je een binnen tuin. Daar ga ik altijd heen als ik in Utrecht ben zo leuk om even te kijken.


Ik was op zoek naar een leren jas en deze vond ik bij de Mango. Ik ben er heel blij mij voor het komend herfst seizoen. Bij de h&m kocht ik nog twee shirtjes en voor de rest had ik niet meer nodig.

Weten jullie nog leuk hotspots in Utrecht?

 

6 gedachten over “PLOG: dagje Utrecht

Plaats een reactie