De leukste kook en bakprogramma’s

Eindelijk zijn er tegenwoordig weer eens leuke nieuwe programma’s op de tv. Een keer even geen soap of zangprogramma is ook wel eens fijn. Als eet en bak verslaafde zet vandaag mijn favoriete kook en bak televisieprogramma’s op een rijtje.

Heel Holland Bakt
Wie kent het niet? alweer seizoen 4 en het blijft gewoon heerlijk elke zondag. Elke week bakken ze iets anders, daarnaast is er een technische opdracht wat een stukje moeilijker is dan alle andere opdrachten en is ook nog eens op tijd. De hele sfeer om het programma heen is gewoon zo gezellig en kneuterig. Ik ben altijd blij als het weer zondag is en we weer kunnen kijken naar Heel Holland Bakt.
Heel Holland Bakt Kerst van start:

Over smaak valt te twisten

Dit is een nieuwe programma dat gepresenteerd wordt door Irene Moors samen Rudolph van Veen. In de afleveringen nemen twee teams het tegen elkaar op. De bedoeling is om een voorgerecht en hoofdgerecht samen te stellen en te bereiden in een bepaalt tijdbestek. De gasten waaronder bekende Nederlandse beoordelen de gerechten van beide teams en uiteindelijk komt er een winnaar uit die doorgaat naar de volgende ronde.
Afbeeldingsresultaat voor over smaak valt te twisten

Chef in je oor
Dit is ook een nieuw programma op BNN en was wekelijks te zien op maandagavond. Op dit moment is het afgelopen maar we kennen uitzending gemiste natuurlijk allemaal. Het is een programma waarin 2 bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Elke bekende Nederlander heeft een chef die achter de schermen op een tv scherm en via een oortje de instructies uitlegt aan zijn bekende Nederlander. De gerechten zijn elke week in een bepaalde thema en nee het zijn absoluut geen makkelijke maaltijden. Een aanrader om eens te kijken.
article/2upload_chefinjeoor_1463140745.jpg

Ja ik wil.. een taart
Dit is het nieuwe programma gepresenteerd door John Williams op RTL 4. Ja ik wil.. een taart is een variant op Heel Holland Bakt alleen wel anders. In dit programma worden er door drie teams 3 verschillende taarten gemaakt voor het bruidspaar. Voorafgaande moeten de teams eerst nog een opdrachten doen om meer tijd te winnen. Het is de bedoeling dat ze luisteren naar de wensen van het bruidspaar en daar voor een taart bakken. Uiteindelijk kiest het bruidspaar de winnende taart.
John Williams presenteert Ja, Ik Wil… Een Taart:

Bron. Pinterest

Welke programma’s volg jij ?

Blijf op de hoogte met BLOGLOVIN  INSTAGRAM

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s