Jaaa ik ga video’s maken!

Na heel veel twijfelen en nadenken of het wel haalbaar is. Heb ik toch besloten om het te gaan proberen en te zien wat ik ervan ga vinden. Schrijven vind ik nog steeds leuk alleen vind ik afwisseling ook wel eens leuk. Het voordeel is dat herfstvakantie heb en gisteren bezig ben geweest met video’s maken! Yes ik ga video’s maken en ik vond het opnemen al zo leuk.Het ging allemaal wat onhandig en ik moet nog het één en andere uitzoeken maar op zich ben ik best tevreden. Het bewerken ging best handig alleen ben ik nog op zoek naar muziek voor onder de video. Wie weet trouwens hoe het zit met muziek gebruiken voor je video, zitten hier rechten aan en welke muziek kun je dan wel gebruiken? Als iemand meer weet hoor ik dat graag.

Gisteren heb ik twee video’s opgenomen, ik dacht gelijk na de eerste video wat leuk ik ga verder. De video’s die je op mijn pagina en YouTube kanaal kunnen verwachten zijn vooral DIY en video’s voor receptjes en tips.

Ik ga trouwens geen video’s maken waar ik zelf in praat of vloggen. Dat past gewoon niet bij mij en in dat opzicht wil ik gewoon wat privé hebben . Het worden dus flatlays video’s van bovenaf gemaakt. Wie weet dat ik later nog andere video’s ga maken.

Ik ben wel enthousiast geworden hopelijk jullie ook en binnenkort mijn eerste kleine video.

Wat zouden jullie graag willen zien in een video?

VOLGEN JULLIE MIJN AL OP BLOGLOVIN  INSTAGRAM & FACEBOOK

 

 

 

Advertenties

7 gedachten over “Jaaa ik ga video’s maken!

  1. Als je naar YouTube gaat naar je kanaal en dan op creator, daar staat een cameratje met maken erbij. Als je daar op klikt kan je muziek kiezen en die kan je downloaden (gratis). Soms staat erbij dat je iets in je beschrijving moet zetten en soms mag je ze gewoon gebruiken!! Maar super leuk dat je video’s gaat maken!!! Xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s