Van delft, pepernotenfabriek!

Je hebt ze vast al een maand zien liggen in de winkels, misschien nog een beetje verborgen de pepernoten! In bepaalde grotere steden worden de winkel Van Delft pepernotenfabriek weer geopend. Wat een pepernoten paradijs voor iedereen die gek is op pepernoten. Je kunt het zo gek niet bedenken van gekleurd pepernoten die je doen denken aan m&m’s, framboos, chocolade en zelfs glutenvrije pepernoten.

Ben ik een pepernoten liefhebber? dat dan weer niet, maar zulke winkels vind ik wel interessant en leuk om eens te bezoeken. Wat fijn dat de Van Delft,pepernotefabriek ook in mijn studentenstad te vinden is, Groningen in de Folkingestraat een straatje met allemaal kleine winkeltjes.
Processed with VSCO with hb1 presetDe winkel van buiten is duidelijk te vinden op de gevel staat de tekst en de vlaggen hangen buiten. Een gezellig ogende winkel waar je binnen nog veel meer van zult zien. Hier onder een aantal sfeerbeelden van de winkel en het assortiment. Als de pepernoten geur nog aanwezig was geweest was het helemaal compleet.

Processed with VSCO with hb1 preset
De winkel van binnen staat vol met stellingkasten met daarop allerlei smaken pepernoten, vijftig verschillende smaken. Het ziet er heel gezellig en sfeervol uit, goed gevulde tafels en mogelijkheid om een aantal smaken te proberen, wel zo fijn! Naast de pepernoten kun je hier ook terecht voor taaitaai, ben je niet zo’n pepernoten eter dan is dit misschien wel wat.

Processed with VSCO with hb1 preset

De mogelijk is er om een pepernotenpot te kopen vol met chocolade pepernoten super leuk! De gekleurde pepernoten zijn er naast rood ook verkrijgbaar in geel, blauw en oranje.

Processed with VSCO with hb1 preset

Niet te vergeten de kleinere details die te vinden zijn de in winkel, kookboeken, shirtjes en deze grappige mokken moest natuurlijk op de foto.

Ben jij al eens bij de pepernotenfabriek geweest?

Advertenties

3 gedachten over “Van delft, pepernotenfabriek!

  1. Ik ben groot fan van de Pepernotenfabriek. Ik vind de pepernoten zó lekker. Leuk dat ze in Groningen ook kookboeken en mokken enzo hebben. Die hebben ze in Amsterdam niet, maar dat is ook maar een super klein winkeltje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s