Liebsteraward #4

Vandaag een liebsteraward dit keer werd ik genomineerd door Jeanine van  jajofotografie. Bedankt voor de nominatie, altijd leuk om weer de vragen in te vullen en dit keer zijn het 4 vragen.

Afbeeldingsresultaat voor liebster award maritpearl

Vraag 1: Wie zou je eens willen ontmoeten en waarom?
Ik moet zeggen dat ik dit een moeilijk vraag vind er is niet een persoon waarbij ik gelijk denk ja die wil ik ontmoeten.

Vraag 2: Welke stad zou je graag willen bezoeken?
In Nederland zou ik graag nog eens naar steden als Maastricht, Breda en toeristische plaatjes vind ik ook leuk om te bezoeken. Als ik verder ga kijken buiten Nederland dan staat Stockholm wel hoog in mijn lijst. Het lijkt mij erg mooi om daar met een citytrip heen te gaan en dan ook een stukje van de Zweedse natuur mee pakken, nu dwaal ik wel ver af. Conclusie er zijn veel steden die ik nog moet bezoeken!

vraag 3: Wat zou je graag aan jezelf willen veranderen/verbeteren?
Oei dat vind ik wel moeilijk om over mezelf te zeggen uiterlijk, innerlijke of een vaardigheid. Dan wil ik praktisch gezien een vaardigheid verbeteren.  Ik wil heel graag mijn Engels verbeteren, het is gewoon niet het niveau wat ik graag zou willen. Ook vindt ik het erg ongemakkelijk als ik Engels moet gaan praten en moet zoeken naar woorden. Een punt waar ik al mee bezig ben en handig voor de toekomst.

Vraag 4: Welke boek genres lees je graag?
Dit is heel divers vaak zijn het boeken die ook  verfilmd zijn zoals de Hobbit, Harry Potter en Shopaholic dat weer meer een feelgood romans is. Het laatste boek dat ik gelezen heb ik het allerlaatste deel Harry Potter en het vervloekte kind vanaf kind altijd gelezen en de film gezien dit boek kon dan niet achterblijven.

Voor lezers die het ook willen invullen, je mag het overnemen 🙂

Waar zou je graag nog eens heen willen?
Hoe ziet je toekomst eruit (of ben je hier niet mee bezig)?
Wat is je favoriete film?
Heb je bepaalde doelen of voornemens voor volgend jaar?

Blijf op de hoogte via  BLOGLOVIN  INSTAGRAM & FACEBOOK

2 gedachten over “Liebsteraward #4

Plaats een reactie