YAY Maritpearl 1 Jaar!

Het is vandaag een jaar geleden dat ik op 6 januari 2016 mijn blog Maritpearl begon. Het begon al een paar maanden daarvoor toen ik begon met het lezen van blogs. Het leek mijn ook erg leuk en ik besloot het te proberen een nieuwe hobby en dan kon ik altijd nog stoppen. Ik had persoonlijk niet gedacht dat ik het zo lang zou volhouden, maar ik vind het echt leuk om te bloggen

https://www.cerrone.com.au/:

Mijn grootste reden was ik wilde een blog waar ik mijn creativiteit in kwijt kon die in niet in mijn studie kwijt kan. Mijn studie is voornamelijk veel lezen, leren en toepassen in de praktijk. Ik ben zelf een creatief persoon en miste dit in mijn studie.  De oplossing kwam al gauw het starten van mijn eigen stukje internet Maritpearl. Marit betekent parel vandaar deze naam.

De dag mijn eerste artikel online ging was het een ijskoude dag met extreem gladheid op te wegen ik had ijsvrij. Ik had weinig inspiratie en mijn schrijfstijl was niet bepaald goed, nu een jaar verder schrijf ik een stuk gemakkelijker.

De eerste maanden heb ik vooral blogs geschreven voor mezelf en wist ik niet goed hoe WordPress werkte. Achteraf blijkt dat mijn blogs niet zichtbaar waren omdat ik nooit tags gebruikte. Oeps, leermoment. oh en lachen als je mijn eerste artikelen wilt lezen. beter van niet.

Artikel 1. Welkom op mijn blog MaritPearl| Artikel 2#Drie dagen ijsvrij oh wat een vreselijk.

Wat heb ik de afgelopen blogjaar geleerd/ervaren
Mijn schrijfstijl is beter geworden dan voorheen, de Nederlandse taal blijf ik moeilijk vinden. Ik heb wel het idee dat het schrijven van blogs makkelijker gaat dan een jaar geleden.
De reacties van andere bloggers vind ik erg leuk, meningen of ervaringen het maakt het bloggen is stukje persoonlijker.

De leukste artikelen:Nieuw Cluse horloge | Instagram story: Mijn favoriete foto! | Nieuwe Ray-ban + ervaring

Het is ondertussen gewoon mijn hobby geworden en geen verplichting. Als ik om mij heen kijk zit er veel verschil in hoe je blogt sommige willen er wat meer bereiken en samenwerkingen aangaan. Dit gevoel heb ik eigenlijks niet, alles op zijn tijd en daarnaast heb ik gewoon nog een studie die enorm veel tijd en energie kost en dat is ook mijn toekomst.

Het komend jaar ga ik mij weer inzetten, 3 artikelen online die gaan over fotografie, lifestyle en pak ik mijn interieurpassie weer op. Ook zit ik eraan de denk weer foodreviews te maken, maar dit zal later in februari dan van toepassing zijn. Het liefs wil ik een eigen domein om zelf te ontwerpen, maar dat zal de komende tijd nog niet aan de orde zijn.

Heb jij nog leuke ideen of tips voor mijn blog laat het in de reactie achter?

Copyright x

Je kunt mij volgen via bloglovin  instagram & facebook

Advertenties

13 gedachten over “YAY Maritpearl 1 Jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s