Kringloop winkel op zoek naar..

Nieuwe week en weer een nieuwe blog online, de afgelopen week stonden er minder blogs online want ik had vakantie en was ziek ah fijn, zul je altijd weer zo zien. Tijd voor rust en eindelijk tijd om te fotograferen en weer begonnen met sporten.

Afgelopen week bezocht ik twee kringloopwinkels, ik weet nog dat ik hier een paar jaar geleden niet zo positief in stond. Ik had er werkelijk waar niks mee en vond het een beetje vreemd om er rond te lopen één van mijn uitspraken waren hé nee je gaat toch geen oude ”meuk” van anderen kopen. Dit was mijn mening in het begin en ja voor sommige dingen blijft dat ook zo bepaalde dingen zou ik niet daar weg willen lees, oude keukenapparaten, stoffen banken, toilet en badartikelen dat is een persoonlijke voorkeur.

Ik geef toe ik kwam wel terug op mijn uitspraak, ik denk dat ik  even verder moest kijken dan mijn neus lang is en van bepaalden dingen kun je wel iets leuk maken. Daarnaast vind ik het wel leuk om design meubels te combineren met iets ouds of een meubelstuk dat opgeknapte is en ook uniek is.

Je kunt nooit genoeg foto’s maken van mooie vloerkleden en schoenen 😉

Ik ben vooral geïnteresseerd houten meubels met name kleine bijzettafeltjes en mooie kasten. Ik heb wel gemerkt dat deze vaak weg zijn of dat het niet iets is wat ik precies zoek. Het liefst met details,  maar niet te landelijk zodat ik het kan verven in een stoere kleur.

Mijn doel was om een retro camera te vinden, deze wil ik gebruiken om mee te decoreren in mijn kamer. Ik dacht deze nooit te kunnen vinden, maar kwam er toch echt één tegen. Deze is van mij en was maar 2,50. Voor de rest zag ik niet veel spullen die ik nodig ben.Wat leuk vrolijke vloerkleden en een aantal spiegels. Om een beetje een indruk te geven heb ik een aantal foto’s gemaakt.

 

De leuke decoratie in deze kringloop winkel

 

De camera die ik kocht, om mee te decoreren.

 

Advertenties

11 gedachten over “Kringloop winkel op zoek naar..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s