Mini lente wooninspiratie

De lente is officieel begonnen het zonnetje is eindelijk aanwezig en mijn rode hoofd is alweer een feit, hoe is het mogelijk met 12 graden en zonnebrand met factor 30 iets met een lichte huid  ach. Om de lente goed te beginnen houden we een.. moodboard lente

mini make over in het interieur!  Wees maar niet bang hoor ik heb het niet over een voorjaarsschoonmaak (dat heb ik nooit begrepen) De lente geeft weer mogelijkheden om de winter en herfst kleuren naar de zolder te brengen en te kiezen voor wat frisse tinten.

Een sfeer impressie voor een frisse nieuwe start. Je hoeft trouwens niet gelijk te denken aan pasteltinten en kan ook kiezen voor wat donkere tinten blauw, groen en ton sur ton kleuren en deze combineren met grafische patronen. Het moet bij je voorkeur passen want zoveel mensen zo veel wensen.

Een aantal planten ik wel een must, want wat is een huis zonder planten of een klein boompje. De cactus was al tijden een trend en kan het hele jaar door kies voor plantenpotten die van hout of beton zijn om een stoerder effect te creëren.

Bij lente kun je de bloemen natuurlijk niet vergeten, gekleurde tulpen, gerbera’s of takken met katjestakken. De takken met katjes zijn trouwens er leuk om te combineren met bloemen, op deze manier creëer je hoogte en oogt het speels.

Spring

Ga jij iets veranderen in je interieur?

Advertenties

10 gedachten over “Mini lente wooninspiratie

  1. Die ‘voorjaarsschoonmaak’ heb ik inderdaad ook nooit begrepen, ik dacht al dat ik de enige was haha. Hier ook cactusjes in huis het staat zo leuk en hebben haast geen verzorging nodig, ben ook niet zo heel geweldig met planten namelijk 😛

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s