Weetjes over Maritpearl

Deze blog Maritpearl bestaat onderhand al weer bijna 1,5 jaar. De tijd gaat zo snel als iets doet wat je ook echt leuk vindt. Wat ik zelf bij andere bloggers leuk vind om te lezen is iets over de persoon achter te blog. Aangezien mijn blog een persoonlijk tintje heeft, vandaag wat weetjes over de persoon achter Maritpearl.

Maritpearl |staat voor mijn naam Marit en heeft als betekenis parel.

Wat kun je op deze blog vinden |Fotografie & Lifestyle: eten, interieur

Creativiteit |Al vanaf kinds af aan altijd bezig geweest met tekenen en dingen ontwerpen. Daarnaast een creatieve studie gevolgd en nu deze blog als hobby.

Sportief |Ik probeer elke week ongeveer 2 keer te sporten voor de gezondheid en om te ontspannen.

Sneakers |Ik draag altijd sneakers, deze lopen zo fijn en ik ben praktisch ingesteld ik moet namelijk kunnen rennen voor bussen en treinen.

Fotografie| Als vanaf kleins af aan ben ik bezig met fotograferen het begon met een klein cameraatje en de passie is ondertussen steeds meer uitgegroeid. Het liefst zou ik professioneel gaan fotograferen, voor nu blijft het een hobby.

Studies|Interieurstylist | Diëtist in spé
Waarom twee verschillende opleidingen | Ik geloof niet dat ik altijd in hetzelfde beroepsveld willen blijven werken, zo zit ik als creatief persoon niet in elkaar en eerlijk ik weet het nu nog steeds niet wat ik precies wil. Zoveel mogelijkheden en dingen die mij interesseren.  Het liefst zou ik beiden combineren en daarnaast nog te fotograferen. Met deze totaal verschillende studies hoop ik op meer mogelijkheden op de arbeidsmarkt en kan ik altijd nog een andere kant op gaan.

Wat zou ik later graag willen|De wereld zien is mijn ultieme doel.  Daarnaast meer bezig met foodfotografie. Een aantal interessant cursussen volgen en mijn specialiseren in voedselovergevoeligheid en tevens misschien een eigen bedrijf. Mijn droomhuis is een schattige woonboerderijtje met een stukje land waar ik mini ezeltjes en schapen hou. Haha ja ik weet het, sommige vinden mij raar. Ik ben echt dol op dieren en kan mijn leven dan ook niet zonder voorstellen. Voor de rest ben ik  niet een persoon met standaard toekomstplannen als trouwen en kinderen, dat hoeft van mij beiden niet. Het liefst veel reizen en genieten. Voor nu blijft het blij dromen..

Gekke gewoontes | De laatste trede van de trap sla ik altijd over ook bij bussen of treinen. Daarnaast doe ik jumping jacks als ik eten op warm in de magnetron en moet wachten, stilstaan duur na mijn idee altijd enorm lang en ben ik een beetje ongeduldig.

Life Laugh Love 014

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden
*Marit*

Advertenties

2 gedachten over “Weetjes over Maritpearl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s